Kahve falında tesbih ve kuran görmek

Kahve falında tesbih ve kuran görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, yapılan hataların düzeltileceğine, çok farklı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih ve kuran gördüyseniz:

  • Çabuk davranabilirseniz durumu kurtarabilirsiniz.

Kahve falında kuran ve tesbih görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine yorulur.

Kahve falında tesbih ve kuran görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında boynunda tesbih görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulur.

Kahve falında bordo tesbih görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına delalettir.

Kahve falında yeşil tesbih görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında tesbih böceği görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde tesbih görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla tesbih görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir