AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih dağıtmak

Kahve falında tesbih dağıtmak

Kahve falında tesbih dağıtmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında tesbih dağıtmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere baskı yapmamanızda fayda var.

Kahve falında beyaz tesbih dağıtmak aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tesbih dağıtmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla tesbih görmek canla başla çalışacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih tanelerini görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında renkli tesbih görmek yeni başlangıçların yapılacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tesbih hediye almak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında tesbih dizdiğini görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiden tesbih çalmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir