AnaSayfa / Genel / Kahve falında tersten okumak

Kahve falında tersten okumak

Kahve falında tersten okumak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, kudret sahibi olacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tersten okumak gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konular, iniş çıkışlı durumlar, anlaşmalar veya düzenlemeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ters yazı okumak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, işbirliği içinde olacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi tersten okumak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tersten okumak zafer elde edileceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı tersten okumak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ters dönmüş gemi görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında ters takla atmak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında ters yönde araba sürmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulur.

Kahve falında namazı ters kıblede kılmak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, şükrederek yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir