Kahve falında ters araba görmek

Kahve falında ters araba görmek kazanılan paranın artacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, başarılı bir insan olacağına işaret eder.

Kahve falında ters araba gördüyseniz:

  • Durumu aklı başında dostlarınızla görüşürseniz onlar size gereken cesareti verebilirler.

Kahve falında ters araba görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sıkıntılardan kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında arabada ters gitmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, hakkını savunamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı ters çevirmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ters giden araba görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayı ters görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ters araba kullanmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla ters yöne gitmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulur.

Kahve falında arabayı ters sürmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top