AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters araba kullanmak

Kahve falında ters araba kullanmak

Kahve falında ters araba kullanmak atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, hayırlı işlere girileceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ters araba kullanmak gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmaya zorlayan ya da kontrol etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arabayi ters kullanmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işaret eder.

Kahve falında ters araba kullanmak kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına inanılır.

Kahve falında ters yönde araç kullanmak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı ters çevirmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ters araba sürmek kime gideceğine, rakipleri mağlup edeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla ters yola girmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla ters gitmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla ters yönde gitmek maddi kayıpların olacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir