AnaSayfa / Genel / Kahve falında saldırıya uğradığını görmek

Kahve falında saldırıya uğradığını görmek

Kahve falında saldırıya uğradığını görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine işarettir.

Kahve falında saldırıya uğradığını gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı ya da yeteneklerinizi tamamlayan kişilerle ilişkilerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında karınca saldırısına uğramak anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Kahve falında bir köpeğin saldırısına uğramak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına yorulur.

Kahve falında insan saldırısına uğramak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin saldırısına uğramak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leopar saldırısına uğramak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birçok köpeğin saldırısına uğramak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt köpeğinin saldırısına uğramak asil kimselerden çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsah saldırısına uğramak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir