AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle mutlu görmek

Kahve falında sevgilisiyle mutlu görmek

Kahve falında sevgilisiyle mutlu görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisiyle mutlu gördüyseniz:

  • Etkilemek istediğiniz kişiler varsa, daha az konuşmalı daha çok şey yapmalısınız.

Kahve falında sevgiliyi mutlu görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, üzerinde kafa yoracağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle mutlu olduğunu görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına tabir olunur.

Kahve falında iki sevgiliyi mutlu görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin mutlu olduğunu görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle mutlu olmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini mutlu görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına yorulur.

Kahve falında sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir