AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristler görmek

Kahve falında teröristler görmek

Kahve falında teröristler görmek ömrünün de uzun olacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında teröristler gördüyseniz:

  • Herşeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında teröristi öldürmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında ölü terörist görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terörist tarafından kaçırılmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın terörist görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Kahve falında teröristler tarafından esir alınmak hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında terörist tarafından yakalanmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında teröriste esir düşmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teröristle savaşmak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir