AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristlerle görmek

Kahve falında teröristlerle görmek

Kahve falında teröristlerle görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına işarettir.

Kahve falında teröristlerle gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri en ince ayrıntısına kadar planlamanız gerekiyor.

Kahve falında asker olup teröristlerle çatışmak karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında teröristler görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teröristle çatıştığını görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında teröristten kurtulmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teröristle çatışma görmek gelirinin de artmayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Kahve falında teröristten kaçtığını görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teröristten saklanmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dağda terörist görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir