AnaSayfa / Genel / Kahve falında terörist görmek

Kahve falında terörist görmek

Kahve falında terörist görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında terörist gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konuları dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında terörist kovalamak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında terörist tarafından vurulmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında köyde terörist görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına işaret eder.

Kahve falında silahla terörist öldürmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına inanılır.

Kahve falında terörist öldürmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine işaret eder.

Kahve falında teröristlerce kaçırılmak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret eder.

Kahve falında teröristten kaçmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında ölü terörist görmek rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir