AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın yattığını görmek

Kahve falında babanın yattığını görmek

Kahve falında babanın yattığını görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, geçimin kolaylaşacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında babanın yattığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilgili duygularınızı engellemeye çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölen babayı yatarken görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babayı yatarken görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babasını yatarken görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında babanın yattığını görmek kötülüklerden uzak olacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında babayı yatarken görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, alım gücünü yitireceğine alamet eder.

Kahve falında anne babayı yatarken görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında babasını yatarken görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yat gemi görmek ailenin büyüyeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir