AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını yatarken görmek

Kahve falında babasını yatarken görmek

Kahve falında babasını yatarken görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalettir.

Kahve falında babasını yatarken gördüyseniz:

  • Borç alacak meseleleri veya duygusal bazı durumlara karışmanız iyi bir arkadaşlığınızın bozulmasına neden olabilir.

Kahve falında ölen babayı yatarken görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne babayı yatarken görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı yatarken görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında babasını yatarken görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babasını yatarken görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine delalettir.

Kahve falında babanın yattığını görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı yatarken görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına işarettir.

Kahve falında yanında yatan bebek görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, ağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir