AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın yandığını görmek

Kahve falında babanın yandığını görmek

Kahve falında babanın yandığını görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işarettir.

Kahve falında babanın yandığını gördüyseniz:

  • Sizden uzakta oturan bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Kahve falında babanın yandığını görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında baba evinin yandığını görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulur.

Kahve falında babasının yandığını görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının evinin yandığını görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına delalettir.

Kahve falında dükkanının yandığını görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının yandığını görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında civcivin yandığını görmek aksiliklerin yaşanacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yorgan yandığını görmek elinin bollaşacağına, namının yürüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir