Kahve falında kapının yandığını görmek

Kahve falında kapının yandığını görmek keyfin bozulacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, yersiz yere suçlanacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kapının yandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri gereğinden fazla ciddiye almanız, olayların akışını veya bazı bilgileri tamamen yanlış yönde algılamanız ya da yanlış yolda ilerlemeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında kapının yandığını görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına alamet eder.

Kahve falında insanların yandığını görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tavanın yandığını görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, derin bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında işyerini yandığını görmek elinin bolluk göreceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine yorulur.

Kahve falında türbenin yandığını görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, hasretliğin biteceğine delalettir.

Kahve falında motosikletin yandığını görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında avucunun yandığını görmek yoğun duygular yaşayacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir