AnaSayfa / Genel / Kahve falında terliğinin eşini kaybetmek

Kahve falında terliğinin eşini kaybetmek

Kahve falında terliğinin eşini kaybetmek ele geçen parada artış olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, mutlu bir evliliğe, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında terliğinin eşini kaybetmek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işlere talip olma veya tutamayacağınız sözler verme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Kahve falında terlik eşini kaybetmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında terliğinin eşini kaybetmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine işarettir.

Kahve falında terliğin eşini kaybetmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında terliğin tekini kaybetmek özel hayatında mutlu olacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işaret eder.

Kahve falında terliğin kaybetmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terlik kaybetmek ve bulmak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine işaret eder.

Kahve falında camide terlik kaybetmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağındaki terliği kaybetmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir