AnaSayfa / Genel / Kahve falında terkedilmiş köy görmek

Kahve falında terkedilmiş köy görmek

Kahve falında terkedilmiş köy görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında terkedilmiş köy gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri özgürleşmenizi sağlayabilir ya da gelecekle ilgili yeni şeyler vaat edebilir.

Kahve falında terkedilmiş köy görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında şehri terk etmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terk edildiğini görmek kafasına göre birini bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işarettir.

Kahve falında bebeği terk etmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edilmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işarettir.

Kahve falında kocasindan terkedilmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında düğünde terk edilmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına rivayet eder.

Kahve falında aldatılmak terkedilmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir