AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasindan terkedilmek

Kahve falında kocasindan terkedilmek

Kahve falında kocasindan terkedilmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, işlerin rast gideceğine, üzgün ve hasta olacağına yorulur.

Kahve falında kocasindan terkedilmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler söylenenleri eksiksiz yerine getirme kon usunda sıkıntı yaşamıyor olabilir.

Kahve falında kocasının terk ettiğini görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından terk edilmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocayı terk etmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine alamet eder.

Kahve falında kocanı terk etmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını terk etmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın terk ettiğini görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasindan terkedilmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, duyguların karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının evi terk ettiğini görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir