AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın uyuduğunu görmek

Kahve falında babanın uyuduğunu görmek

Kahve falında babanın uyuduğunu görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, elinin kolunun bağlanacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın uyuduğunu gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir.

Kahve falında babasıyla uyumak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın uyuduğunu görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasının uyuduğunu görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işarettir.

Kahve falında babayla uyumak işten yana kısmetinin kapanacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar içinde uyumak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle uyumak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, modern insanlarla tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında birisiyle beraber uyumak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında bankta uyumak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir