AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle beraber uyumak

Kahve falında birisiyle beraber uyumak

Kahve falında birisiyle beraber uyumak büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisiyle beraber uyumak gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını veya işlerinizi halletmesini beklemeyin.

Kahve falında sevdiğinle beraber uyumak kapalı olan kısmetinin açılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşla beraber uyumak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında biriyle beraber uyuduğunu görmek aradığı aşkı bulacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber uyumak insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birisiyle beraber uyumak rahat bir hayat sağlayacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında bir erkekle beraber uyumak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında bebekle beraber uyumak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle beraber uyumak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir