AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla uyumak

Kahve falında babayla uyumak

Kahve falında babayla uyumak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, hak yolunu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında babayla uyumak gördüyseniz:

  • Yararsız tartışmalardan kaçının.

Kahve falında babasıyla uyumak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında babanın uyuduğunu görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayla uyumak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında babasının uyuduğunu görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına delalet eder.

Kahve falında birbirine sarılarak uyumak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, sözlerinden çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında yatakta uyuduğunu görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin omzunda uyumak endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında bir erkekle uyuduğunu görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir