AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsiyle yemek

Kahve falında tepsiyle yemek

Kahve falında tepsiyle yemek işyerini kapatacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle yemek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda havada uçuşan konuşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yemek tepsisi görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsiden baklava yemek çok daha iyi başarılar kazanacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine inanılır.

Kahve falında tepsiden yemek yemek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında tepsiyle yemek vermek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında tepside pilav yemek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tepsi yemek görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, tüm parasını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında tepside baklava yemek sorunların günden güne artacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete yorulmaktadır.

Kahve falında bir tepsi yemek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir