AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi kırmak

Kahve falında tepsi kırmak

Kahve falında tepsi kırmak karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, evliliğinde mutlu olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, işlerinin yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında tepsi kırmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işler daha da fazlalaşarak hayli zamanınızı alabilirler.

Kahve falında tepsi kırmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tepsiyle kadayıf görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi vermek gururlu bir hayat süreceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında tepside ekmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tepsiyle yemek vermek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına delalettir.

Kahve falında tepside baklava yemek saygın ve ünlü biri olacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir tepsi pişmiş balık görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle yemek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir