AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi hediye etmek

Kahve falında tepsi hediye etmek

Kahve falında tepsi hediye etmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, adını kirleteceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında tepsi hediye etmek gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma meylindesiniz.

Kahve falında tepsi hediye etmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepsi hediye almak amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş tepsi hediye etmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kendi işinin sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş tepsi hediye almak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside türk kahvesi görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tepsi poğaça görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepside pilav görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tepsi kırmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir