AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur pilavı vermek

Kahve falında bulgur pilavı vermek

Kahve falında bulgur pilavı vermek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, umduklarını bulamayacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı vermek gördüyseniz:

  • Evde veya özel yaşamınızda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bulgur pilavı görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domatesli bulgur pilavı görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında pilavlık bulgur görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bulgur pilavı ikram etmek rahata ereceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bulgur pilavı pişirdiğini görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı yemek görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, iyi günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlu bulgur pilavı görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinç ve bulgur pilavı görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir