AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere aramak

Kahve falında tencere aramak

Kahve falında tencere aramak planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, çok sevinçli haberler alacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında tencere aramak gördüyseniz:

  • Herkese tavır almadan önce, biraz daha zaman tanımanızda fayda var.

Kahve falında tencere aramak sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir tencere yaprak sarması görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede şeker görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düdüklü tencere patlaması görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencereden taşan yemek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, para biriktirebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çelik tencere yıkamak uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencere istemek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına tabir olunur.

Kahve falında tencere dibi görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir