AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın öldüğünü söylemek

Kahve falında babanın öldüğünü söylemek

Kahve falında babanın öldüğünü söylemek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında babanın öldüğünü söylemek gördüyseniz:

  • Sunacak veya yardımcı olacak çok şeyiniz olsa da, bazı işlere veya kişilere karışmamanızda fayda var.

Kahve falında babanın öldüğünü söylemek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında babaya yalan söylemek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmek istediğini söylemek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında birinin öldüğünü söylemek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, yeni bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında öldüğünü söylemek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında babayı öldü görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında babasi ölmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında baba öldürmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir