AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmek istediğini söylemek

Kahve falında ölmek istediğini söylemek

Kahve falında ölmek istediğini söylemek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, canlanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmek istediğini söylemek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasındasınız.

Kahve falında ölmek istediğini söylemek fesatlıklar içinde kalınacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşine boşanmak istediğini söylemek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında evlenmek istediğini söylemek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında boşanmak istediğini söylemek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, dinamik olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öldüğünü söylemek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın öldüğünü söylemek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında birinin öldüğünü söylemek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında öldürülmek istemek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir