AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba öldürmek

Kahve falında baba öldürmek

Kahve falında baba öldürmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, her nimetin lezzetine varacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına alamet eder.

Kahve falında baba öldürmek gördüyseniz:

  • Alışverişlerde kazançlısınız.

Kahve falında babanın öldüğünü haber almak işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, kişisel kavgaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının öldüğünü görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında babasını öldüğünü duymak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın öldüğünü görüp ağlamak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında babasının öldürüldüğünü görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine tabir olunur.

Kahve falında anne ve baba öldüğünü görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin babasının öldüğünü görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işarettir.

Kahve falında annesinin ve babasının öldüğünü görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir