AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerini temiz görmek

Kahve falında işyerini temiz görmek

Kahve falında işyerini temiz görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyerini temiz gördüyseniz:

  • Duygusal, estetik, entelektüel veya mental büyüme için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Kahve falında işyerinde temizlik yaptığını görmek suçlamalardan aklanılacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında temizlik işinde çalışmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına yorulur.

Kahve falında işyerinde temizlik yapmak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına delalettir.

Kahve falında temizlik işine girmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinin temizlendiğini görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında temiz işyeri görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında işyerini temiz görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında temiz bir işyeri görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir