Kahve falında temizlik işinde çalışmak

Kahve falında temizlik işinde çalışmak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, yarar getireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temizlik işinde çalışmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde karanlıkta kalan bir şey olmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında temizlik işinde çalışmak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet temizlemeye çalışmak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında başka işde çalışmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, güzel huylarını terk edeceğine yorulur.

Kahve falında bir işyerinde çalışmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi işinde çalışmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında iş çalışmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında başka işyerinde çalışmak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında başka bir işyerinde çalışmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top