AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz işyeri görmek

Kahve falında temiz işyeri görmek

Kahve falında temiz işyeri görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kazancında artış olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kul hakkına girmeyeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz işyeri gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir görüşme yaratıcı projelerin önünü açabilir.

Kahve falında temiz bir işyeri görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerinde temizlik yapmak vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet eder.

Kahve falında işyerinde temizlik yaptığını görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında işyerini temiz görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temizlik işinde çalışmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında temizlik işine girmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında temiz işyeri görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında işyerinin temizlendiğini görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir