AnaSayfa / Genel / Kahve falında temizliği yapmak

Kahve falında temizliği yapmak

Kahve falında temizliği yapmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temizliği yapmak gördüyseniz:

  • Her konuda yönetimi ele geçirmeniz olasıdır.

Kahve falında temizliği yapmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okulda temizlik yapmak rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında dükkanda temizlik yapmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banyoda temizlik yapmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla temizlik yapmak kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında eve temizlik yapmak sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına yorulur.

Kahve falında ev temizliği yapmak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir