AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri temiz görmek

Kahve falında dişleri temiz görmek

Kahve falında dişleri temiz görmek inancından ödün vereceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında dişleri temiz gördüyseniz:

  • Hızla belli yargılara varmak doğru olmayabilir.

Kahve falında beyaz temiz diş görmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temizlenmiş diş görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, yeni duygular tadacağına işaret eder.

Kahve falında diş temizlendiğini görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş temizliği görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük diş temizletmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, zor bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında dişleri temizletmek yurtdışına gidileceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına inanılır.

Kahve falında dişlerini temiz görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına delalettir.

Kahve falında diş taşı temizletmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir