AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz yapmak

Kahve falında temiz yapmak

Kahve falında temiz yapmak iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında temiz yapmak gördüyseniz:

  • Bazı iş veya anlaşmaların sizi ruhen tatmin edip etmeyeceği konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında tuvalet temizliği yapmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında camide temizlik yapmak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasına temizlik yapmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, dedikoduya işaret eder.

Kahve falında süpürmek temizlik yapmak zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalettir.

Kahve falında okulda temizlik yapmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanda temizlik yapmak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sahip olduklarının eksileceğine yorulur.

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi anlamda güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpüklü temizlik yapmak hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir