AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su ve balık görmek

Kahve falında temiz su ve balık görmek

Kahve falında temiz su ve balık görmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Kahve falında temiz su ve balık gördüyseniz:

  • Karşı tarafı yatıştırmak, yatışmasını beklemek ya da hangi zararlı tavır içerisindeyse düzelmesi için dua etmek ciddi sabır isteyebilir.

Kahve falında temiz su ve balık görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına delalet eder.

Kahve falında temiz su içinde balık görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kendisini mutsuz edeceğine inanılır.

Kahve falında temiz suyun içinde balık görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz suda balık yakalamak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında temiz balık görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında temiz suda balık tutmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında temiz suda balık görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında balık temizleyip pişirmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir