AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak kaynak suyu görmek

Kahve falında sıcak kaynak suyu görmek

Kahve falında sıcak kaynak suyu görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, yalnız kalınacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak kaynak suyu gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sıcak kaynak suyu görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak su kaynağı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalettir.

Kahve falında su kaynağı bulmak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulur.

Kahve falında kaynak suyunda yüzmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında doğal kaynak suyu görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kaynaktan su içmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına işaret eder.

Kahve falında berrak kaynak su görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet eder.

Kahve falında kaynak su çıktığını görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir