Kahve falında temiz denizde balık görmek

Kahve falında temiz denizde balık görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, anne babayla ters düşüleceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına işarettir.

Kahve falında temiz denizde balık gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işlvereniniz size karşı despotça tutumlara girebilir.

Kahve falında temiz denizde balık görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine inanılır.

Kahve falında temiz suyun içinde balık görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına inanılır.

Kahve falında temizlenmiş büyük balık görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suda balık tutmak patron koltuğunda oturacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine delalet eder.

Kahve falında balık temizleyen birini görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suda balıklar görmek projenin gerçekleştirileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına işarettir.

Kahve falında balık temizlerken görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında temizlenmiş balık almak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top