AnaSayfa / Genel / Kahve falında telveli kahve içmek

Kahve falında telveli kahve içmek

Kahve falında telveli kahve içmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, bol nimete kavuşacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, hanenizde bolluk olacağına delalettir.

Kahve falında telveli kahve içmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız değişiklikleri destekleyen kişiler sizi takdir edebilirler.

Kahve falında telveli kahve içmek hayırlı bir eşe, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahve telve görmek darlanacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında kahve telvesi görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve telvesi yemek rızkın da ömür boyu süreceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve telvesi yıkamak geleceğinin de umut vadedeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çay telvesi görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında fincanda telve görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telve görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir