AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve telvesi yemek

Kahve falında kahve telvesi yemek

Kahve falında kahve telvesi yemek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kahve telvesi yemek gördüyseniz:

  • Sevgi kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında kahve telvesi yemek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kendisine olan güveninin azalacağına delalet eder.

Kahve falında kahve telvesi görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve telvesi yıkamak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve telve görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine rivayet eder.

Kahve falında telveli kahve içmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına işaret eder.

Kahve falında fincanda telve görmek ayrıcalık elde edeceğine, kendisine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telve görmek işi ile gündeme geleceğine, aile bireyleri ile tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay telvesi görmek para kazanmaya, içinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir