AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve telvesi yıkamak

Kahve falında kahve telvesi yıkamak

Kahve falında kahve telvesi yıkamak keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, yollarının açılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında kahve telvesi yıkamak gördüyseniz:

  • Öğrenci olanlar, derslerine daha fazla önem verebilirler.

Kahve falında kahve telvesi yıkamak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, inancını bir kenara atacağına yorulur.

Kahve falında kahve telvesi görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında kahve telve görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, kızına daima sahip çıkacağına işarettir.

Kahve falında kahve telvesi yemek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında telveli kahve içmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fincanda telve görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işarettir.

Kahve falında çay telvesi görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine alamet eder.

Kahve falında telve görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir