Kahve falında kahve telve görmek

Kahve falında kahve telve görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çok yoğun çalışacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahve telve gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunları sık yaşıyorsunuz.

Kahve falında kahve telvesi görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet eder.

Kahve falında kahve telvesi yıkamak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahve telvesi yemek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kahve telve görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında telveli kahve içmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telve görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çay telvesi görmek borçların ve dertlerin biteceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet eder.

Kahve falında fincanda telve görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, başarısının ve kazancının sürekli olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top