AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda televizyon görmek

Kahve falında banyoda televizyon görmek

Kahve falında banyoda televizyon görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, başarının garantileneceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına delalettir.

Kahve falında banyoda televizyon gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda aldatılmaya açıksınız.

Kahve falında banyoda televizyon görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında televizyon tamircisi görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında plazma televizyon görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük televizyon görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında televizyonun bozulduğunu görmek yüceltileceği sözler duyacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığını televizyonda görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında televizyonda film izlemek mutlu zamanlar geçireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında televizyon programına çıkmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir