AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyon dolabı görmek

Kahve falında televizyon dolabı görmek

Kahve falında televizyon dolabı görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında televizyon dolabı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yavaşlatmak veya engellemek için neler söylediğine çok fazla takılmamalısınız.

Kahve falında televizyon dolabı görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, hak yoluna döneceğine işaret eder.

Kahve falında televizyonun çalındığını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında televizyon kırdığını görmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında televizyon anteni görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bir televizyon almak maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet eder.

Kahve falında televizyon tamir etmek buna rağmen kazanç getireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında televizyonda kendini görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında televizyon kumandası görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir