AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza düştüğünü görmek

Kahve falında havuza düştüğünü görmek

Kahve falında havuza düştüğünü görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, canının sağ olacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında havuza düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında çocuğun havuza düştüğünü görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin havuza düştüğünü görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuza düşen birini kurtarmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun havuza düştüğünü görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuza düşen çocuğu kurtarmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonu havuza düşürmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında havuza düştüğünü görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil havuz görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir