AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden mesaj gelmek

Kahve falında eski sevgiliden mesaj gelmek

Kahve falında eski sevgiliden mesaj gelmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, gelir elde edeceğine, elin bollaşacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj gelmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz verimli, düşünce yapınız rahat, soğuk kanlı veyapıcıdır.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj gelmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliden mesaj geldiğini görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinden mesaj geldiğini görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle mesajlaştığını görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye mesaj göndermek çok iyi yerlere geleceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir