AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak şarkı söylemek

Kahve falında ağlayarak şarkı söylemek

Kahve falında ağlayarak şarkı söylemek afiyette olacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayarak şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Sizden yararlanmak isteyen insanları farketmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ağlayarak şarkı söylemek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, şansın yüze güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin şarkı söylediğini görmek maddi zararının giderileceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin şarkı söylediğini görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet eder.

Kahve falında sahneye çıkmak şarkı söylemek kariyerinde aşama kaydedeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yarışmada şarkı söylemek arzu ve isteklerine kavuşacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle şarkı söylemek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün şarkı söylediğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına inanılır.

Kahve falında birinin şarkı söylediğini duymak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir