AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon hediyesi almak

Kahve falında telefon hediyesi almak

Kahve falında telefon hediyesi almak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, akıllı adımlar atacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon hediyesi almak gördüyseniz:

  • Sizin için ilginç bir fırsat ortaya çıkabilir.

Kahve falında telefon hediye edilmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden cep telefonu hediye almak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon hediye edildiğini görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, şansın yüze güleceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye telefon almak musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hediye telefon görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonu hediye edildiğini görmek fakirlikten kurtulmaya, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında telefon hediyesi almak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birine telefon hediye etmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir