AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye telefon görmek

Kahve falında hediye telefon görmek

Kahve falında hediye telefon görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, onu darda bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında hediye telefon gördüyseniz:

  • Farklı fikirlere açık olmalısınız.

Kahve falında telefon hediye almak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında telefon hediye etmek maddi olanaklarının artacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına rivayet eder.

Kahve falında hediye telefon görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hediye cep telefonu almak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden cep telefonu hediye almak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında hediye telefon almak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, manevi olarak hasar alınacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonu hediye edildiğini görmek hasta ise iyileşeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu hediye etmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir