AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç şehriye görmek

Kahve falında pirinç şehriye görmek

Kahve falında pirinç şehriye görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sevilen bir dostun geleceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç şehriye gördüyseniz:

  • Herkes gibi davranmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında pirinç şehriye görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında şehriyeli pirinç pilavı görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında şehriye görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şehriye çorbası görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arpa şehriye pilavı görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, çocuklar gibi şen olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şehriye çorbası yemek hiçbir sorun yaşanmayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına alamet eder.

Kahve falında şehriye çorbası içmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işaret eder.

Kahve falında şehriyeli bulgur görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir