AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehriye çorbası görmek

Kahve falında şehriye çorbası görmek

Kahve falında şehriye çorbası görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kazancın arttırılacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında şehriye çorbası gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zaman da çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında şehriye çorbası yemek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalettir.

Kahve falında şehriye çorbası görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arpa şehriye çorbası görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalettir.

Kahve falında şehriye çorbası pişirmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında şehriye çorbası içmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında tel şehriye çorbası görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinç şehriye görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, işlerinin çok iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında şehriyeli pirinç pilavı görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir